Ako to vyzerá? Fico v TV povedal že na východe sa ľudia nesťažujú. Ako to je? Ako sa dvihli ceny vo VSE?
Prosím konkrétne prípady.
Ja mám nehnuteľnosť, kde mám aj 3D istic, nejakú tarifu DD5 Komplet, to som vybavoval v júni 2016, keď som to kúpil.
Nastavili sme platby 30e mesačne, ešte X mesiacov budeme rekonštruovať, minimálna spotreba energií je.
Mal by som sa ísť informovať osobne kvôli tým zmenám?
@atak77 staznosti z vchodu je malo preto lebo este neposlali vacsine nove faktury. Kalinak vobec nevedel nic ku veci a podla mna od Fica dostane ze co to tam slubil :)
@codyy su to kokotkovia. V tom case ked Ficko povedal, ze staznosti je malo predsa na Vychode este ludia nedostali od VSE vyuctovania. Je to cista demagogia.
Kalinak bol uplne od veci, zenska zo SAS mu jasne dokazala, ze Ficov nominant PODPORIL navysenie cien, hlasoval za to a Kalinak v kuse trepal o niecom inom.
A ten pajac co tam bol treti, tak to uz bol dalsi trapas, ako aj reagoval na Kapitana Danka :-D :-D :-D
krasne bolo vidno, ze aki su to tupci a k veci jedine ta zenska vravela v tejto relacii.
No ja som naozaj zvedavy, co spravia s tymi vyuctovaniami co prisli ludom. Toto verim, ze pod koberec nedaju.
@atak77 v mojom okoli a ani mne este nikomu neprislo vyuctovanie , ale uz mi viackrat volali z SPP ze mi ponukaju o 8% lacnejsiu elektrinunakokolvek to dopadne :-D
sledujte, na tu svinu jak riesila veci, aby prislo k zdrazenie.
Na nahrávke Jozefa Holjenčíka s riaditeľmi vodární z októbra 2016 zaznievajú výhrady vodárov, že spôsob precenenia, ktorý navrhuje šéf ÚRSO nie je legálny a že zo zmeny budú profitovať len znalci.
nahravka:
https://www.facebook.com/strankanespo...
http://www.topky.sk/cl/100535/1607065...
"....úrad po dohode s distribučnými spoločnosťami by ešte dnes mal vypracovať novú vyhlášku, ktorá pre celé územie Slovenska vráti podmienky z roku 2016"
@palko80 už by bolo na čase vydať nový cenník dodávky energií veď od 1.1.2017 nevieme za koľko € kupujeme, ale zas je len 6.2.2017, tak možno v marci budeme vedieť
Diskusiu uzamykám, pretože sa uberá politickým smerom a vedie k vulgárnym reakciám a spŕške nadávok. Diskusií ohľadom politiky je na internete dostatok, na Modrú strechu politiku nemiešajme :)