Vaňa pre psa

Viete niekto poradiť vaňu pre psa? Nie na "kúpanie" ale na každodenné umývanie labiek atď. po príchode zvonka - po venčení...uvažujem že by som vyhradil psovi v časti technickej miestnosti "kúpeľnu" je to každodenná činnosť a pes bude žiť aspoň 10 rokov a keď nebude, bude ďalší... nechcem si už do vlastnej kúpelne ťahať psa...predstavujem si niečo ako menšiu vaňu so sprchou, s riadnym odtokom ale umiestnené vo výške ako umývadlo aby to bolo pohodlné, dosť hlboké aby voda pri sprchovaní nevystrekovala a rovné aby tam pes rovno stál a nešmýkal sa na šikminách...Zároveň by sa tam mohli čistiť aj kýble po upratovaní a tak podobne - také hrubšie špiny...máte niekto tip, kde to človek zoženie takúto sanitárnu techniku?
Odpovedať
Profilova fotka
@snowy66 podla mna v pohode si take aj vymurujes podla potreby, len treba dobru hydroizolaciu spravit a ochachlickujes podla potreby ALebo potom klasicka taka hlbsia vanicka ako byva do sprchovych kutov, kde su take hlbsie.. Alebo sa informuj, ako to riesia v salonoch pre psy.. ale co sme my brali od pani steniatka, ona mala taku miestnost doma a mala to z kachliciek 10x10cm urobene vo vyske umyvadla... sprcha k tomu a parada .
Odpovedať
Profilova fotka
@snowy66 a keby si kúpil taký ten bazén pre psa a nejako ho napojil? inak sa mi páči nápad katrin, že vymurovať. alebo potom hocijakú lacnú vaňu.
Odpovedať
@katrin21 z kachličiek by som nechcel, niečo dobré na udržbu s hladkym povrchom jednoliate...niečo ako toto, http://www.vetis.sk/mliecna-hygiena/1... len to sa mi zdá hlboké dosť...vie niekto este nejakú firmu, zdroj kde by to mohli mať?
Odpovedať
Profilova fotka
@snowy66 až teraz to čítam podrobnejšie. prečo to chceš vo výške umývadla? to ho budeš dvíhať alebo ako to myslíš?
Odpovedať
@gubiko lacná vana by bola v pohode ale zas nemam tolko miesta v podstate potrebujem rozmerovo niečo na sposob 50x100 cm a snad 30 cm hlboké, niečo ako tie starodávne vylevky byvali
Odpovedať
Profilova fotka
@snowy66 aha, tak to vidím prvýkrát. tak veľa zdaru.
Odpovedať
@gubiko ano psa dviham, pre mna je zohybanie sa pri umyvani psa uz namahave, je to maly pes nema viac ako 9 kg, a nikdy ani nebudem mat väčšieho psa.
Odpovedať
Profilova fotka
@snowy66 ved ale take vane predavaju v pohode, ze kratke su... inak tie kachlicky su v pohode, coho sa bojis? ved to je udrzba ako v sprchovom kute, ked ma niekto kachlickovy .. aj na zemi.. No, alebo fakt kupit hlbsiu sprchovu vanicku a osadit ju vyssie na nejaky putlik pripadne aj murovany a nie na zem...
Odpovedať
Profilova fotka
@snowy66 ešte mi napadlo umývadlo, čo majú v závodných jedálňach, vieš, také veľké kovové.
Odpovedať
@gubiko no snazim sa zivot si zjednodusit na co najvyssie moznu mieru a nevidim dovod, preco by som mal sa komplikovane kazdy den trapit ako doteraz, len preto ze nikto to este nerobí alebo nema. Tak budem prvy :-D Ano na take som myslel s hranatym dnom , väčšie...kde sa to dá zohnať, nejaké gastro firmy, poradí niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
http://psisalonrozarka.webnode.cz/ takto som myslela.. osadit to je idealne, este v tom ja tkany koberec operies :-D aj handry mozes plákať :) Inak, niekto tu ma v dome pre manzelku salon pre psov, ma tam aj vanu... nepamatam si , koho to bol album :(
Odpovedať
Profilova fotka
http://pecen.sluzby.cz/cms-app/001/12... tu je to murovane. ta nizsia cast. keby je to z krajsich kachliciek, tak je to pekne
Odpovedať
Článok sa načítava...
@katrin21 ano len mensiu sprchovu vanu ako 75x75 som nevidel nikde a ja potrebujem rozmer - opravujem predosly udaj - mozno by stacil i 80 cm x 40cm a vyska tych 30 centi.
Odpovedať
@katrin21 ano prave take vykachličkovane by som nechcel,ale jednoliate, čo najjednoduchšie aj nerezové by mohlo byť.
Odpovedať
Profilova fotka
@snowy66 veď jasne. toto som našla: http://www.gastrozariadenie.sk/www-ga...
Odpovedať
@katrin21 ano ten psi salon rozarka, tam to ma dobre, ale aj trochu velke ked jej tam chodia aj väcsie psy, mne by stacilo mensie, ale presne ano tak, v takej vyske.
Odpovedať
Profilova fotka
@snowy66 http://www.gastrozariadenie.sk/www-ga... kedysi boli aj smaltovane, ale to uz dnes sa asi nerobi, ked hygiena pozaduje vsetko v nereze mat.. http://www.gastrozariadenie.sk/www-ga... Inak, ta vana sa mi vobec nezda velka... normalna kratka vana.. napr. segra ma taku v práčovni v dome.. je to super... Inak, su aj firmy, co robia s nerezom a plechom, podla mna aj na mieru sa da taka vec spravit...
Odpovedať
@gubiko @katrin21 no fajn dámy, ďakujem Vám, už som v obraze, presne to sú tie hesla, čo som nevedel a potreboval na vygooglenie: gastro - nerez - drez atď, pomohli ste mi sa k tomu dopracovat , ďakujem za linky snad sa už teraz dopatram k tomu čo potrebujem. Ešte raz vďaka.
Odpovedať
Profilova fotka
@snowy66 ani jedno z tych slov som nezadala do googla :) dala som umyvadlo na riad do skolskych jedální :-D a take ... ale to je jedno, teraz uz teda lahsie najdes , co potrebujes.. Ale skusila by som sa spytat fakt aj niekoho, kto robi s kovom a dat si namieru, mozno to vyjde aj lacnejsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@snowy66 mňa si zasa inšpiroval, na čo mám myslieť, keď budeme stavať dom. na poriadne umývadlo na umývanie topánok aj psa niekde dole pri vchode. takže žiadne mini, ale poriadne. super :)
Odpovedať
@katrin21 ano vdaka, takže aj umyvadla na riad do jedalni - budem hladat :-) Ide mi o kvalitu a pohodlie, takze ratam aj s tym ze to bude nieco stáť.
Odpovedať
Profilova fotka
@gubiko idealne do garaze :)
Odpovedať
@gubiko v lete umyješ psa aj vonku, lenže v zime nie, to je to. A je to každodenná činnosť....A ja si fakt už nechcem svinit tu novu kupelňu čo budem mat. Aj na špinave kyble by to mohlo byť fajn, aj na čistenie všelijakých inych veci od hrubšich nečistot ako vravis......
Odpovedať
@snowy66 kedysi bol v Modernom byte dom, kde bol takýto sprcháč, rodina mala 2 veľkých psov, normálne vymurovaný, ale do výšky cca 120 cm, nepamätám presne, je to už nejaký ten rok. Ale veľmi sa mi to páčilo. Ja ti fandím.
Odpovedať
Profilova fotka
pri tejto veľkosti je vhodná http://www.profi-pedikura.cz/keramick... osadí sa do potrebnej výšky.
Odpovedať
@jan45 ano ano to vyzera zaujimavo, ale dlzka 560 je malo...potrebujem min. 70x40
Odpovedať
@snowy66 http://www.dumtechno.cz/plastove-umyv... rozmer 50x70. len zial, plast. bohvie ci ho psie pazurky neznicia.
Odpovedať
Profilova fotka
Presne z tohoto dovodu (kupanie psov, umyvanie topanok,...) chcem prerabat technicku a lutujem ze sme nerobili vacsiu. Mame sice 2yorkov a kupeme zatial vo vani ale to zohybanie a utieranie na zemi je velmi neprijemne. Rovnako neplanujem stale na to vyuzivat vanu (hoci my sa vobec v nej nekupeme ;-) ). Chcem velke smaltove hranate umyvadlo do vysky pasu a vedla neho pojde pracka a ta bude ako "prebalovaci" pult na susenie psov. Verim ze sa tento rok k tomu dostanem...
Odpovedať
@jankazb som rad ze sa tato tema stretava s pozitivnym ohlasom. Pravdupovediac tuto myslienku som nedostal ja, ale dobry znamy, ktori tiez so zenou idu stavat, a ja som si to s miernym zaujmom vypocul ale dalej nepytal. Ale ked som nad tym znova a znova uvazoval, zapacilo sa mi to, hoci som to este u nikoho v dome toboz byte nevidel, ale myslim, ze to bude velmi uzitocna vec...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?