Prosím, vráťte nám našu mačičku

Dna 7.4.2013 bola odcudzena 1 rocna macicka-kastrovana,ma dlhsiu srst.Je pritulna.Okres Senica,Myjava,Skalica,ked ste ju videli,prosim kontaktujte ma.
Odpovedať
Profilova fotka
@bela2001 ste si istí , ze neusla? ako sa stratila???
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, aký je dátum, ale ak to nie sú tri dni, nezúfajte a ešte aj potom môže prísť.
Odpovedať
ona vzdy prisla rano a poobede,teda nas cakala Teraz v nedelu tu boli ludia,pretoze isli ku krizu a bolo tu vela aut a ludi a odvtedy jej nie je a urcite ju niekto zobral,ona sa netulala,mala krasnu dlhu srst asi sa niekomu zapacila,ale nam je za nou strasne smutno.
Odpovedať
@bela2001 mas konto na facebooku? ak ano, tak zdielaj tam, a popros znamych o zdielanie... a najdi si tam organizacie ktore sa venuju zachrane zvierat a pripni fotku na ich nastenku, pripadne napis im mejly nech to zdielaju - konkretne - daj si na FB vyhladat: sloboda zvierat, neme tvare, OZ majme srdce, mackysos, obcianske zdruzenie macky, najdene macky SR, macky a maciatka a dalsie - popozeraj tie vyssie uvedene ze ake dalsie organizacie maju za priatelov, alebo v "lajkoch". drzim palce!!!
Odpovedať
ano,pisem komu mozem,napisala som aj veterinarom v okloli,utulkom v okoli a vecer budem pokracovat,ano som na fb,len zatial som to nestihla vytvorit, neviem ako moze byt niekto taky,ze nam zoberie nasho milacika
Odpovedať
PROSIM ZDIELAJTE STALE SA NENASLA!!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@bela2001 mohlo ju zrazit auto, alebo je niekde zavretá, treba hladat po okolí intenzívne, vyvesit plagátiky, hladat aj v noci, máte ju nejako oznacenú? Tetovanie v uchu, alebo cip?
Odpovedať
zajtra ideme vyvesit plagaty,dufam,ze zije
Odpovedať
nemuseli ju ukradnut, ale skor aj pomoct. Mohla sa k niekomu prikmotrit, tulat sa po ceste a radsej, aby ju zrazilo auto si ju mohol niekto docasne zobrat. to je ten lepsi pripad ako keby sa jej malo nieco stat. NIekedy macky zmiznu aj na tyzden. TIez mohla zabehnut niekde do dvora ( aj v inej dedine aj niekolko km) a mohla ostat tam, kde jej daju najest.
Odpovedať
Profilova fotka
@bela2001 budem trocha pesimistická...nám takto minulý mesiac zmizla naša mačka, vyzerala presne tak isto, len v bielej farbe, dlhá srsť, hotová krásna biela guľka...no niekomu sa zjavne zapáčila :-p
Odpovedať
@bela2001 veru, ja to tiez nechapem ako moze len tak zobrat niekto zviera. ale mozno to nezobrali v zlom. preto je potrebne zvieratko cipovat. ja ked som nasla nasho kocura - na zastavke autobusu, malicky drobacik, uplne bezradne sa tam motal, tak som na druhy den na budovach a zastavkach nalepila textik s telefonnym cislom. ale nie fotkou... len suchy oznam, s tym ze ak by niekto zavolal, musel by ho popisat (mal specificky vzhlad - cely biely, cierna skrvnka nad okom a roznofarebne ocka). nikto sa neozval... chvalabohu :-) dnes je z neho 9 kilovy macko :-) ale nedokazala by som tie oznamy nevylepit - ako sa vravi - nerob druhym co nechces aby robili tebe... velmi vam drzim palce!
Odpovedať
no ona sa netulala,mame autobusovu zastavku pri dome a za nou je trava,tak chodila,pri nasej bocnej brane sedavala a tam mali vedla zastavky auta,ona nechodila na cestu,ani sa netulala,bola kastrovana.Na inzeratoch daruju tolko cistokrvnych maciek,mali si zobrat odtial a nie ju brat nam.Keby si ju zobral niekto docasne,tak by hladal majitelov.Je to vsade,na fb bol zdielany prispevok cca150 x a teraz dalsi cez 100 zdielani,takze to urcite videli.Zajtra vylepime par plagatov ale uz neviem co mam spravit,je aj na inzeratoch,no ten poctivy clovek co ju ukradol sa neozval,nam velmi chyba. Ma aj ockovaci preukaz,bola stale liecena,pretoze mala infekciu,jedina z vrhu prezila,potom ked bola väcsia mala stale hnacky,na to sme ju liecili,mala aj stale cervov,stale sme ju odcervovali,cesali kazdy den ,mala macaciu chripku,kastracia,nakazila sa od ineho kocurika a mala stale teploty,ked sme ju mali doma,tak sme sa bali,ze nam utecie,tak sme ju ucili na nove prostredie 2 mesiace,toto vsetko prezila a teraz ju nejaky blbec co isiel na omsu ukradne,ze sa nehanbi. :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?