Kde hľadať partnera pre papagája Alexandra malého?

Profilova fotka
Hľadám 3 ročného samčeka Alexandra malého pre našu samičku.
Odpovedať
a preco na modrej streche? skus parrotclub.sk
Odpovedať
aj som si myslela,že to bude téma o papagájoch :) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
temu som premenovala aby to bolo zaujimavejsie a mohli sa zapojit aj ini uzivatelia, kt. maju podobny problem, ze nevedia najst partnera pre zviera (ine ako Alexander maly) ;-)
Odpovedať
milá adminka myslím, že táto téma je tu na modrej streche tak trochu ak nie priam úplne OD VECI :-| :-| :-| Alebo sa mýlim??? ak áno tak pardón, ale mám skôr pocit, že to sem vôbec ale vôbec nepatrí.
Odpovedať
Profilova fotka
som toho isteho nazoru - nepatri to sem :-)
Odpovedať
ale dajte zvieratkám šancu...písalo sa tu aj o iných veciach, kto nechce nech nečíta a kto chce nech prispeje.Zvieratká patria do domácnosti, domácnosť k domu a dom je téma ktorá sem patrí. :-)
Odpovedať
nuž ešte bývam v paneláku ale ked sa postavý dom, určite budeme mať aspom psíka. K rodinnému domu to patrí. Pes, mačka, mravce a pavúky...denna realita a zas tá téma o zvieratkách tu až tak nevadí... ;-)
Odpovedať
alexandre nie su parove vtaky takze partnera jej hladat nemusi :-D ale ked uz chce silou mocou aby jej doma lietalo perie z toho chudaka samceka tak su na to specialne stranky kde sa stretavaju chovatelia :-D a ti ju od toho odhovoria :-D
Odpovedať
jaandy: maximalny nesuhlas...
Odpovedať
Profilova fotka
tema o zvieratach sem patri, kedze je na stranke kategoria "domace zvierata"
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?