Elektronický plot pre psa

Chcem sa opytat mate niekto nieco take v zahrade funguje to vobec. Od jedneho suseda mame stary plot v dezolatnom stave a nasa fenka ho preskakuje a uteka na ulicu mi ju nahaname. :-( novy plot by nas stal minimalne 7000 eciek co je momentalne dost.
Odpovedať
My mame nieco podobne okolo celeho domu. Pes pekne poslucha, chodi pekne po chodnickoch, k plotu nechodi. Zaciatky boli tazke ked dostal slehu na vajcia a zaliezol do budy a nechcel ani von. Teraz je to uplne v pohodicke.
Odpovedať
Uz sme a nej zufali sused si kupil teraz stena tak je to prenu velke lakadlo Venujeme sa jej dvakrat za den minimalne dve hodiny.chodime sa aj prechadzat. Dnes dokonca usla aj ked bol muz vonku nieco robil pokial stihol zareagovat uz preskocila plot a davaj.
Odpovedať
@skaredekacatko je prirodzene, ze ked je vedľa iný psík, ťahá ju to tam. Nezávisi to od toho, koľko sa jej venujete. Sused bude mat zachvilu ten istý problém. Nedá sa dohodnúť ten plot napolovicu so susedom?
Odpovedať
@Solo6 dakujem ti pekne tak to objednam.@trend270 sused tiez nema peniaze nazvis a zial je to nasa povinost podla toho nepisaneho pravidla Ono utekala aj predtym zakazdym sa dovod najde ludia na ulici atd. Tak toto sa mi zda lepsie ako kotec naco ma vaetci nahovaraju. :-(
Odpovedať
@solo6 preco ste to davali ako prevenciu alebo vam pes zdrhal.
Odpovedať
ahoj, ano pes behal kade tade, vela hrabal a mal tendenciu podhrabavat sa pod pletivo a zdrhnut
Odpovedať
@solo6 a ako ste ho to ucili aby tam nesiel a ostal vo vyhradenom teritoriy
Odpovedať
pes to pochopi behom troch pokusov, ako bude skusat ujst. ked sa priblizi k drotu tak mu to da impulz a viac tam chodit nebude. nas sa to tak naucil sam.
Odpovedať
Profilova fotka
@skaredekacatko maju to nasi znami a pes im zdrhne uplne v pohode aj s tym aked sa vracia domov, tak si pekne sadne z vonka na hranicu, kde vie ze uz je ten "plot" aby nedostal sok a caka, kym ho pridu vziat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cappucinko myslim ze nasa vybabrana nikusa by to robila tak isto
Odpovedať
@mucikovci ale co mam teda robit. Som zufala cez noc musi byt priviazana co mi je luto.
Odpovedať
Profilova fotka
mz yatial nemame vobec plot. nasa v noci nezdrha. ale rano a cez den staci chvilka a uz jej niet. potom sa vrati a skryva sa do budy, lebo vie ze bude zle ked ju uvidim. len nufak vystrkuje.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ta suma za plot sa mi zdá dost vysoká. Chcete nejaký špeciálny? 80m pletivoveho plotu o vyske 180cm s podhrabovymi doskami sa da do 2000 EUR.
Odpovedať
100 m plotu je to to pocital moj muz chcel aby to bolo psovi odolne tak ja neviem .
Odpovedať
ja som to dal našej ,doge ale keď som videl ako sa vyšokovaná od strachu napchala (82kg pes) pod volant v otvorenej dodávke tak som od toho upustil. Ak chcete tak vám to predám je to nové nepoškodené a iba raz to mala na krku.
Odpovedať
@Ivoo a za kolko?
Odpovedať
@ivooo a teraz si to ako vymyslel?
Odpovedať
Ja som to kúpil za 80€ ,ale vieme sa dohodnúť, iba to stoji doma. Teraz sme to vyriešili tak, že ked sa otvára brána, tak ju zavrieme, alebo ju niekto stráži. tento rok sa stahujeme do noveho domu, kde už nebude mať také útekové možunosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj sused dal 3 draty do roznych vysok a 50kg steniatko dostalo zopar sup a uz to chape. Nepriblizi sa na pol metra :). Vvbeh ma ale obrovsky, volieru stale otvorenu, maximalne pohodlie pre neho a klud pre domacich i susedov. ;-)
Odpovedať
len ked sa pes nahneva nemusi to dobre dopadnut
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?