Aké plemeno psa do domu?

ahojte, chcela by som vas poprosit o radu..planujem si kupit maleho psika do domu, neviem sa vsak rozhodnut akeho...chcela som čivavu, no vela ludi tu pise, ze velmi plzne :-| bola by som rada ak by ste sa podelili o vase skusenosti alebo rady...dakujem :-)
Odpovedať
Každý pes pĺzne aj tzv. neplznuce, sice menej ale ak ho nebudes denne cesat tak aj po nom objavis chlpy. Ak ozaj nechces v dome chlpy tak kup vacsieho psa ktory bude von.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka2232 zevraj pudel neplzne...ale to som len kdesi citala, neviem naisto :D no a ja mam vnutri shihtzu a chlpy nejak nebadam....ale mame ju skoro cely rok nakratko ostrihanu
Odpovedať
mám čivavu a neplzne extra zaleží aj od krmiva
Odpovedať
Foxteriér je super k deťom a susedove mačky nemajú šancu špiniť dvor. :-p
Odpovedať
mám doma 3x shih-tzu. moje 4nohé deti :-) nedám dopustiť na toto plemeno. nemá chlpy, má vlasy, rovnako ako maltezáci, yorkshire a bišoniky. vlasy nevypadávajú, ale treba česať a po kúpeli fénovať.
Odpovedať
@pianko dobrý večer. Prosím odkiaľ máte tie úžasné búdky? Videli ste ich aj väčšie?
Odpovedať
@trend270 videla som ich aj tu na nete, ale ja som kúpila z aliexpresu, zhruba za 10 €, kým tu stoja okolo 30 :-p
Odpovedať
@pianko super, vďaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pianko no, udržať ich takto pózovať, klobúk dolu.
Odpovedať
Bišon neplzne. Je priamo do bytu. :-N Máme ho 12 rokov.
Odpovedať
Odporucam shih tzu… uzasne plemeno...
Odpovedať
Profilova fotka
Mame 2yorkov a ziadne chlpy v dome :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Maltézák, také doporučuji jak už zminovala pianko maji vlasy a ne chlupy..
Odpovedať
Tiez mame aj maltezaka a chlpy najist je zazak ;-)
Odpovedať
@jan45 to bola náhoda ]-( sú to 2 šteniatka a ich mama, malé sú narodené 1. apríla. tým je asi povedané všetko :-D :-D :-D
Odpovedať
a ak chces nieco vacsie tak border terier, tiez neplzne, aj ked najlepsi pes na svete je madarska vyzla 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam doma dve civavy a plznu mi hlavne ked je prechod Zima / jar inak by som nepovedala ze plznu nejako strasne moc oproti ostatnym plemenam. Ak budes mat cas obcas ich cesat tak ziadne chlpy nebudu :) Ak je civava to po com ti srdce pisti tak uz mas rozhodnute.
Odpovedať
ja mam yorka a neplzne ,len zacala stekat ale na to pes je nie? nech si steka ,je pritulna a moje babo...odporucam ideme jej urobit dvierka do domu a neviem si představit zbierat hovn...po velkom psikovi...uf
Odpovedať
@pianko nadherne domceky… my spinkame v takomto...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nedam dopustit na bisonika,mame ho v byte uz 7 rokov a nemozem povedat zeby plzol.Samozrejme ked ho ceseme tak stale nejaka ta srst na kefe zostane ale ozaj nic enormne.Je to nenarocny ale pritom velmi vdacny psik.Som rad ze som pred 7 rokmi urobil tot rozhodnutie a kupil ho. Aj ked vyzla tiez nieje na zahodenie ;-)
Odpovedať
Hlavne každý psík, keď má byť zdravý a šťastný, je veľkým záväzkom pre majiteľa :) náš malý čivo vyžaduje viac starostlivosti, ako svorka niekoľkých nemeckých ovčiakov... :) takže tak.
Odpovedať
No psík by sa nemal vyberať len podľa toho či pĺzne alebo nie.Pri výbere vhodného plemena pre danú rodinu by mala byť rozhodujúca povaha daného plemena,či je vhodné k deťom,či sme aktívna rodina ak je to plemeno ktoré vyžaduje veľa pohybu a zamestnania.Na aký účel chceme psa,či ho chceme len ako maznáčika,spoločníka alebo ako strážcu.Na tvojom mieste by som si najprv urobila zoznam o aké plemená máš záujem,potom by som si vyhľadala na nete všetko o ich povahách a potrebách a až potom by som vyberala konkrétnu rasu vhodnú pre vašu rodinku.Želám ti rozvážny úsudok a šťastnú ruku:-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame maleho bradacika ... neplzne, miluje deti, ma uzasnu povahu :-)
Odpovedať
Odporucam stredoazijskeho ovciaka ;-)
Odpovedať
@maya_zilina jeeeeeeeej :-) :-) :-)
Odpovedať
@tomaslucka aj toto je bichon? https://www.youtube.com/watch?v=4hTXe... Mily pes...
Odpovedať
Profilova fotka
@avantime :-D :-D pred kupou foxteriera si treba precitat toto: http://www.martinus.sk/?uItem=16054 a aj toto http://www.martinus.sk/?uItem=16055
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 pekny pribeh a vdacny psik ale na bisonika je to dost velke /cize to bude mix s bisonikom alebo maltezakom/ a bisoniky maju viac kuceravu srst.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?