Kde nájdem dlažbu imitáciu dreva?

Dobrý deň, chcela by som poradiť kde mám hladať takú prístupnejšiu dlažbu tmavej farby, ktorá bude ako drevo :-) cenovo dostupná :-) bude to v byte v predsienke takže až tak vysoko s cenou nechcem ist. dakujem
Odpovedať
čo znamená vysoko s cenou?
Odpovedať
Profilova fotka
daj si vo fóre prehľadávať tému čo ťa zaujíma, a nezakladaj rovnaké témy... (dozvieš sa viac ;-) )
Odpovedať
@kvietokniki http://www.paradyz.com.pl/sk/Collecti... My máme dlažbu od tejto firmy a bola veľmi dobrej kvality za priaznivú cenu. ;-)
Odpovedať
@kvietokniki my sme vybrali tuto: http://www.nowa-gala.com.pl/en/index/...
Odpovedať
@kvietokniki mne sa paci tato, ja som ju vybrala v bledom http://www.rasub.sk/obklady-a-dlazby-...
Odpovedať
kvietokniki, my davame marazziho - dnu do chodby beige a na terasy cherry, inak som rozposlala mail na par firiem nech daju cenove ponuky... takze sme ju nakoniec dostali za dobru cenu s dovozom zdarma hoci uz sme boli mimo distriktu kam spadala dodavka bez poplatku... a pretoze nam zabudli objednat listy tak k nam isli dvakrat ;-)
Odpovedať
my mame vybratu zn. Navarti- babel Haya. Nemá niekto skúsenosti s touto dlažbou? A pre Kvietokniki, dlažba babel od Navarti je aj tmavších odtieňoch.
Odpovedať
@ninka23 hcem sa opýtať na cenu tejto dlažby a kde ste ju kupili? v Poľsku,či na Slovenksu? dakujem
Odpovedať
@turany My sme brali od slovenského dovozcu - veľkododávateľ a mali sme dobrú cenu (20 € m2 ). Neviem koľko stojí v Poľsku , ale tu je celkom dobrá cena : http://www.sanipol.sk/category.php?id...
Odpovedať
Profilova fotka
dnes sme v Rasube ojednali 61m2 woodentic beige 65,5x16 za 24,80€ brali sme tovar cez 3000€ tak nam vysla takato cena po6% zlave len sa chcem opytat ake lepidlo ste pouzivali pri pokladke tejto dlazby dik
Odpovedať
Profilova fotka
@vieronkat to je dobra cena, len aby ste dlho necakali na tovar - niekto tu pisal, zeuz 5 týždnom cakaju a nic :-( inak lepidlo - podla mna by malo byt flexove - je to uz vacsi format... a ak mate pripadne aj podlahove kurenie tak urcite flexove.
Odpovedať
Profilova fotka
objednavame to 1.5 mesacnim predstihom tak uvidime
Odpovedať
Článok sa načítava...
Chcela by som sa spytat tych, ktori maju podlahove kurenie a maju keramicku dlazbu aj v obyvacke, ci su so svojim rozhodnutím spokojni a keby ste sa rozhodovali este raz, ci by ste si znovu dali dlazbu.
Odpovedať
Profilova fotka
@babyjane Zatiaľ veľká spokojnosť, som rada že sme sa rozhodli pre dlažbu. Ale nemáme keramickú ale gres. No pravde je že bývame od septembra a odvtedy máme zapnuté aj kúrenie, takže uvidím ako budem spokojná na jar a v lete.
Odpovedať
@babyjane Jednoznačne :-) Mali sme v spálni parkety,ale ideme tam dávat dlažbu.Na podlahové je najideálnejšia.Tvrdím podla skúsenosti,lebo máme v obývačke dlažbu.Dlažba sa skorej prehreje a v lete bola príjemná.Niekto tvrdí,že je studená,ale myslím,že v lete v pohode.
Odpovedať
Ktora keramicka alebo gresova dlazba je na prvy pohlad na nerozoznanie od drevenej podlahy?
Odpovedať
Profilova fotka
@babyjane Skus savoia italia, to je talianska znacka, prip. peronda, to je spanielska, ale je drahsia ako ta talianska. My konkretne mame dlazbu v izbach tu taliansku a ozaj je na nerozoznanie od dreva, az na dotyk zistis, ze to nie je drevo...a v kupelkach mame perondu. Viem, ze maju aj oni dokonalu imitaciu dreva, ale v predajni ju nemali vystavenu, tak sme to neriskli podla obrazka, aj ked podla tych, co sme kupili, sme risknut mohli. Inak odporucam obe, su vysokokvalitne, nebol s nimi ziadny problem, akurat sa tazko rezu, kedze maju hrubku 10 mm a su velmi, velmi pevne. Ale zevraj preziju aj nas :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@ninka23 Ahoj velmi sa mi paci ta polska dlazba co si sem dala link. Ako ste vsak riesili dopravu??? Dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
su aj mensie formaty imitacie drevenej podlahy napr. od cersanitu http://www.cersanit.com.pl/content.ph... keby ste ich chceli vidiet nazivo su vystavene v Merkury v Trnave
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@ninka23 a ako ste boli spokojni s dodavatelom? Objednali ste dlazbu u Sanipol.sk? Planujeme tam objednat gresovu dlazbu... Ako rychlo vam to dodali? Tovar nebol poskodeny? Vopred dakujem za odpoved.
Odpovedať
Profilova fotka
@kvietokniki odkial ste? mám neaké vzorky imit.dervo,mohol by som vám prísť ukázať.majstra na položenie máte? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kvietokniki :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@skalko1601 Ako sa volaju tie dlazby? Zaujimaju ma tiez rozmery a ceny..vdaka
Odpovedať
@abies , ahoj, mrkni si aj tieto od marazzi, rozmery su tam na stranke, cenu ti už nepoviem presne lebo sme kupoviali od ineho dodavateľa a tam sme si dohodli zľavu a aj dopravu zdarma... inak je to talianska dlažba, je parádna len chlapi nadávali že je strašne tvrdá a namakali sa pri rezaní... http://www.keramikasoukup.sk/dlazba/d... a tu ju mám aj nafotenú v albume, my máme dva odtiene, von sme dávali habitat cherry, do chodby habitat beige...http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/dedian/album/dlazba-marazzi/
Odpovedať
My mame dlazbu Babel Roble od Navarti ceramica (kupovana v keramika Soukup). Po par tyzdnoch pouzivania som bola zhrozena, ako lahko sa do nej pri najmensom pade urobi dierka. A to ani nemusi spadnut tazky predmet. Ked mi raz zletel skleneny tanier na podlahu a rozbil sa na male kusky, ostala jamka dlzky tri milimetre a sirky milimeter. Ostatne dierky su take milimetrove, ale kedze dlazdica je pod glazurou bledsia, su viditelne. Toto vediet dopredu, idem do gresu...
Odpovedať
Profilova fotka
Rozhodla som sa :-D
Odpovedať
@abies Pekná ;-) Čo to je za dlažbu ?
Odpovedať
mozno niekomu pomoze info, v hornb.... maju dlazbu za 12€/m2. je to keramika, odolnost 4. myslim ze 3 dekory. ja som kupil tu bledu - kremovu a tmavohnedu. nemam ju este nahodenu, takze neviem posudit, tiez som sa rozhodoval medzi roznymi, samozrejme ze som chcel gres, ale nepodarilo sa mi zohnat v dobrej cene nieco co aj dobre vyzera. tak dufam, ze to nieco vydrzi. a ak nie, po par vydloubeninach budem hovorit, ze mam "vidiecky styl" :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ninka23 dlazba Capri od Pilch, konkretne Capri szary
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?