Cena za pokládku dlažby

Dobrý deň, riešime pokládku zámkovej dlažby cca 120m2. Ide o to, že na danom pozemku je potrebné zrušiť starý betón, obkopať dom a poklásť odvodňovacie žľaby, upraviť fasádu domu pod marmolit, pripraviť pozemok na pokládku dlažby a nakoniec pokládku dlažby aj uskutočniť a taktiež pokládku záhonového obrubníka. Viem je to veľa práce, ale neviete mi povedať v akých sumách sa tieto práce (myslím dokopy) pohybujú? Niekto kto má skúsenosť s takouto realizáciou alebo aj odborník. Sme s okolia Levoče.
Odpovedať
Profilova fotka
@jakubik dobrý deň. zohnali ste niekoho? tiež by sme si chceli dať zámkovú dlažbu. viete mi niekoho poradiť?
Odpovedať
mate niekto, koho by ste odporucali na dlazbu, cena/kvalita? cca 160m2.
Odpovedať
Profilova fotka
@bendo @maja21041989 @jakubik ja mam kontak na jedneho mladeho chalana ukladal dlazbu v celom dome tete a bude aj nam /ale je madar/ nevie nic po slovesnky tak skorej juzne slovensko a cena je 10Eur za m2 popripade dohoda :)
Odpovedať
@bacinko Ako ste boli dohodnuti so soklami?, mate aj schody?, je na podlahe len jeden typ dlazby? ake ma rozmery, resp. zalezi na rozmere? viem ze vela otazok ale asi aj to vsetko ovplyvnuje cenu. a ked mi zacne rozpravat ez musel nalepit o meter sokla viac a chce za to dalsie peniaze navyse, uz ho vyhodim von oknom. da sa vobec urobit cenova ponuka komplet so vsetkym presne?
Odpovedať
Profilova fotka
@ada32 uff :-) sokel bude rezat z dlazby dlazba ma rozmer 44,6*44,6 /tusim :-D / schody nemame, a bude jeden typ dalzby v celom dome ina bude len v kupelke a tech. miestnost, pozrel dlazbu a objekt a povedal mi cenu /no vlastne priatelke lebo ja po madarsky neviem az tak dobre :-) / ale ako som spominal ze obkladal aj tete a my sme si ho hned odtial objednali :-)
Odpovedať
@bacinko dik za odpoved, my sme asi trosku komplikovanejsi. tiez chceme aby sokel rezal, to staci / ak ho nareze pekne. len my to mame sice 60x60 ale v kombinacii s mozaikou a proste je toho viac. Uz mame plne zuby sustavneho navysovania ponuknutych cien a potom len sa natahujeme. po madarsky sa velmi nedorozumiem co je na skodu v tomto pripade.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, ozivim temu, chcem sa opytat na cenu pokladky zamkovej dlazby. Najjednoduchsi vzor, najlacnejsia aj s pracou mam cenovu ponuku na 30m2 na 1300,-€ vobec nemam ponatia ako sa mozu sumy pohybovat, preto dakujem za kazdy Vas nazor.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám terasu tiež cca 30 m2, dlažba v akcii ma vyšla na 300 eur (pekná a kvalitná), 1000 eur za prácu je veľa. Ja mám ponuku 16,50 za m2 a ak dobre rátam, je to polovica.
Odpovedať
@furbyba to je cena uplne normalna; mqaterial-samotna dlazba.obrubniky,makadam,piesol,beton...praca- vykopove prace a odnosenie zeminy,osadenie obrubnikov (dolezite je spravne vymeranie) navozenie podkladoveho strku a makadamu,pieskove lozko,ulozenie dlazby,2x vibrovanie (raz makadam zabou a druhy krat vibracnou doskou s gumou po ulozeni dlazby),vysparovanie pieskom ( ak treba). treba pripocitat dopravne naklady,treba premiestnit nikekolko ton materialu.dobra cena myslim.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?