Tapeta/stierka - tipy na zväčšenie wc

Ahojte, momentalne prerabame WC a kupelnu a mame dilemu ohladne WC. Je velmi uzucke, ma na sirku len 70cm. Spojit s kupelnou sa neda, pretoze su medzi WC a kupelnou stupacky. Preto tam nedavame ani keramicky obklad, aby sme tych par cm usanovali. Rozmyslame nad klasickou stierkou, alebo potom tapetou. Volili by ste tapetu aj vy, nech nie je stierkove WC len take fadne? Alebo nejake triky na opticke zvacsenie? Rozmery su S/D/V 70/190/260 cm.
Odpovedať
Ja som hladala tapety, ale nenasla som take, co by ma zaujal vzor. Nakoniec tam pojde benatsky stuk. Velmi sa mi paci :-) Alebo mozte dat nejaku zaujimavu WC dosku na ozivenie.
Odpovedať
Profilova fotka
Benatsky stuk je super napad, alebo jeho podobni bratranci Ottocento, Aurum, Rafaello, alebo ine dekorativne omietky typu hrdza, travertin, ...
Odpovedať
Hej, benatsky stuk je fajn, len to sa mi paci vo velkych priestoroch a je to take luxusnejsie. Na chodbicke budeme mat obyc suchanu omietku. Len neviem na WC ako sa z toho bude utierat voda, pripadne prskance od cistiacich prostriedkov napriklad.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?