Mokry vs suchy proces - rozdiel?

Ahojte, idem prerabat jadro z umakartu na murovane. Steny budu ytong 7,5 resp. 10. Trochu mam chaos v tom aky podomietkovy system kupit. Mam v oku tieto 2: Groehe(inštaláciu s mokrými procesmi do masívnych murovaných konštrukcií ): http://shop.siko-kupelne.sk/uniset-pr... Geberit(použitie do ľahkej steny s kovovou konštrukciou alebo na predstenovú montáž suchým procesom,ovládanie spredu): http://shop.siko-kupelne.sk/duofix-pr... Mozem kupit ten Groehe alebo mam ist do toho Geberitu? Aky je medzi rozdiel medzi suchym a mokrym procesom? Vdaka za odpovede.
Odpovedať
Inak tuto super akciu: http://shop.siko-kupelne.sk/uniset-pr... asi vymenim za tieto dve :-D : http://shop.siko-kupelne.sk/uniset-pr... http://shop.siko-kupelne.sk/fresh-sys... Niektore "akcie" vazne nedavaju zmysel...
Odpovedať
Profilova fotka
Predpokladam ze suchy je pouzitie obkladoveho SDK, mokry ze sa to moze zasekat do steny a trebarz aj zaliat betonom. Preco nechces GEBERIT ? Je to overena znacka a nedam na nu dopustit. Pracujem v nakupnom centre, kde mame na toaletach Geberity . Su namontovane 12 rokov splachuju XXX krat za den a ani jeden sa este nepokazil - nic nebolo treba menit. Nefunkcnost bola sposobena iba kradezou u nas hlinnikovych tlacidiel . Staviame a som skalokrvne rozhodnuty prave pre tuto znacku. Samozrejme netvrdim ze Groehe je zly vyrobca, len nemam skusenost.
Odpovedať
Tak nakoniec idem do geberitu Kombifix...ale iba kvoli tlacitku. Groehe dava sadu s lesklym chromovanym a Geberit s bielym plastovym. A na chromovanom vidno otlacky - mame ich v praci a vidno ich dost.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?