Máte skúsenosť s podomietkovým systémom Kolo Smart Fresh do jadra?

systém ktorý potrebujeme zabudovať do jadra na závesné wc
Odpovedať
Ahoj poznám tento tip splachovania i keď ho osobne nemám ale v tedy čo som ja prerábal tento systém ešte nebol ale keby som teraz prerábal určite by som si ho dal. Kolo je v celku dobrá značka vo svete celkom známa ale nemusíš sa báť aj keď je to polská firma majú kvalitné výrobky nepoznám Trenčín ale skús skočiť do f. Ptáček tam ti aj dobre poradia.
Odpovedať
Profilova fotka
Poznam zopar polskych vodarov ktori robia v Londyne a obaja mi nezavisle od seba povedali ze vyrobkom Kolo sa treba vyhybat. Mali s nim len problemy ked ich zopar doviezli do Uk a museli to za par mesiacov prerabat. A ze by Kolo bolo dobre zname vo svete, o tom silne pochybujem.
Odpovedať
My sme tiez chceli Kolo ale odhovorili nas, vraj su dost kazove a maju na ne stale reklamacie. Tak sme si dali poradit a od znacky Kolo sme ustupili.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Kolo? nič moc, máme vo firme závesné wc KOLO, 4ks, zle to splachuje, preteká, 2-3x spláchnuť kým spláchne vykládku, tlačidlá zle stláčajú..máme ho namontované 6 mesiacov. V druhej budove vo firme máme geberity, asi 10 ročné, zatiaľ žiaden problém, ani s údržbou nič. Kolo treba zakaždým kefovať, lebo po použití zostáva misa hnedá. proste je tak blbo navrhnutá, že zostane hnedá. Geberit je v pohode.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?