KOSICE Prerabanie jadra (voda,plyn,kurenie,murovanie)

Ake su skusenosti s prerabanim jadra v kosiciach ? Radi a tipy piste , popripade ak by niekto mal zaujem o prerabanie
Odpovedať
Aké rady potrebuješ? Takto je ťažko ničo radiť.
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa chcem opytat, sme vo faze hladania bytu pre starych rodicov (v KE), mal by byt 2-izb., cca 54 m2. Ak kupime v povodnom stave, kolko moze stat prerabka bytoveho jadra? Myslim murovane - vsetko okrem sanity a obkladu.
Odpovedať
zdravim, potreboval by som poradit. prerabam byt v Kosiciach v uplne povodnom stave. cez vikend som svojpomocne rozoberal umakartove jadro a ostalo mi to uz v stave, ktory mozete vidiet na obrazku. otazka c.1: co s tou kovovou konstrukciou? mozem to kludne porezat s flexkou? otazka c.2: v stupacke boli take krabicky (nie som elektrikar,takze neviem ako sa tomu nadava ;-) ), z ktorych sli kable do celeho jadra + do kuchynskej linky. avsak dve-tri kable smeruju niekde hore, dalej do stupacky. byvam na najvyssom poschodi, tak netusim, co za kable to mozu byt. viete niekto poradit?
Odpovedať
@kirik83 u mna boli o tu kovovu konstrukciu kotvene potrubia, tak som to tam samozrejme nechal... na konstrukciu som nasroboval drevene hranoly a do nich som sroboval sadrokarton, takze mi padla celkom vhod. tie kable co smeruju niekam hore nie su na svetla?
Odpovedať
potrubia su kotvene aj u mna, ale daju sa od toho odpojit, o to ide. ak neodstranim tu kovovu konstrukciu, tak neviem, ako dam prec tu pravu a zadnu umakartovu stenu. ak mas na mysli svetla v kupelni a wc, tak urcite nie. na to tam sli ine kable, ktore som odpojil. tie zvysne, o ktore mi ide, idu niekde hore, okolo tej pravej hrubej rury.
Odpovedať
Prišiel si na to kde išli tie káble?
Odpovedať
zatial nie :-| mam uz partiu murarov, ktori budu robit nove jadro, tak snad oni budu vediet. nepytal som sa.
Odpovedať
Potom napíš Dík
Odpovedať
bol u mna vcera elektrikar. hore idu 3 zvazky, minimalne jeden sluzi na zapnutie spolocneho stupackoveho ventilatora, ktory je na streche. neviem, ci jeden, alebo dva. v kuchyni, na digestore bolo tlacitko, ktorym sa ten ventilator zapinal. dalsie by malo byt niekde v jadre, no uz nepamatam, ci bolo, ci nie. na co sluzi ten treti, to ani on nevedel :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@kirik83 ahoj možem sa opýtať...koľko ťa vyšla prerábka komplet jadra so všetkým,mýslím čisto len cenu práce...a či si spokojný...myslim odstupom času..čiže teraz ;-) ;-)
Odpovedať
ahoj, praca ma vysla na 1500 eur - murovanie, obklad, dlazba, sadrokartonovy strop, sanita. som celkom spokojny az na jednu vec - pri murovani steny na WC, ktora oddeluje stupacku od wcka, priecku posunuli viac dopredu, vraj kvoli odtoku z WC, nevedeli to nejak pozapajat. Tym padom ked si sadam na wcko, tak musim dat pozor, aby som si hlavu nebuchol do dveri :D ja som si uz na to zvykol, ale trosku sirsi, menej ohybny clovek by s tym mal asi problem
Odpovedať
takto nejako to teraz vyzera :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kirik83 dakujem vyzera to pekne...utulne.. :-) prosim ta ..momentalne hladam niekoho na mur.jadro a vsetko s tym spojene..nedas mi kontakt na tych co ti to robili,respektive robil...ako dlho ti to robili?
Odpovedať
Zdravím, tiež hľadám niekoho na murovanie jadra + elektrinu v celom byte a dlažbu do kuchyne. Rozpočet nemám veľký, tak sa snažím nájsť niekoho, kto by to spravil dobre a za rozumnú cenu. Neviete mi rosím poradiť, veľmi pekne ďakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?