Kde vyhodiť starý porcelánový záchod?

Profilova fotka
Ahojte, poradte mi, kam by som mohla vyhodiť starý záchod? Bývam v dome a nemôžem ho nechať len tak pri kuke. Jestvuje nejaký odber aj na takéto veci? Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://domacnost.sme.sk/c/5606869/kam... Myslim, ze ked budes niekde vidiet pri cinziaku kontajner, tak to tam vyhod a oni uz si s tym poradia. myslim taky ten velky kontajner .... alebo nejaky zberny dvor, isto mate v meste nejaky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my sme takéto nepotrebné veci vyhadzovali ( samozrejme po dohode zo stavby vedúcim) do kontajnera pristaveného pri paneláku ktorý zatepľovali :-D
Odpovedať
... odloz ho na sidlisku vedla kontajnerov pri panelaku. Moja skusenost je ze o podobne veci sa postaraju okolo iduci "indiani" cca do 2 hodin :-D
Odpovedať
Ludia ved na taketo odpady predsa sluzi zberny dvor,ktory ma zriadeny myslim ze kazda obec. Teda dufam,lebo aspon u nas je to samozrejmost, mame tu aj dva a to sme male mesto, separuje sa tu tiez vsetko tak to uz beriem ako samozrejmost :-)
Odpovedať
v mestach su zberne dvory - myslim, ze sa treba preukazat trvalym pobytom a odpad bezplatne odovzdas v obci by sa o to mal postrat obecny urad, treba sa informovat
Odpovedať
pises ze byvas v dome, v niektorych dedinach maju aj separovany zber odpadu okrem komunalneho. Aspon u nas chodi take auto. Inac bezne sa taketo veci vyhadzuju aj na skladky kde ide vlastne vsetko okrem nebezp. odpadu. Neviem ci byvas v meste alebo na dedine. My sme takto stare wc rozbili a islo s ostatnym odpadom zo stavby na skladku. Ak si v panelaku tak ho poloz ku kontajnerom, ako to robia aj ostatni obyvatelia miest. Alebo ho roztlc na mensie kusy, daj do pevneho pytla a vyhod s ostatnym odpadom.. Bezny komunalny odpad aj stavebny skonci na skladkach a tam to netriedia.
Odpovedať
od buduceho roku musia mat obce povinne zriadeny zberny dvor, tam patri aj tento typ odpadu, na obci by aj teraz mali dat informaciu, co s konkretnym druhom odpadu treba urobit Rady typu ulozit to k smetiaku k panelaku znamena vybavit si to za a) s vlastnym svedomim b) s nahnevanym obyvatelom, ked ta nahodou uvidi. Tak ako tebe nevezmu odpad mimo kuka nadoby, takisto tieto veci nevezmu od panelakovych kontajnerov alebo len vynimocne (napriklad vianocne stromceky). Neporiadok mimo nadob, ked ho potom odstrania, tak to potom tomu konkretnemu panelaku pekne nauctuju.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?