2i byt vo veziaku - prerabka

Ahojte, poradite mi ako by bolo najvhodnejsie prerobit dvoj izbovy byt vo veziaku, kde je jadro typu EL? Chcem uplne odstranit povodne umakartove jadro a vymurovat nove akurat sa neviem rozhodnut ako byt dispozicne prerobyt. Podoris bytu prilozim neskor. Vdaka
Odpovedať
@swiftblade skus si vybrat kupelnove studio urobia ti naavrh cca 30/40 eur. poradia ti, rozmiestnia sanitu. ked si u nich kupis obkladacky odrataju ti to z ceny.
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@mici_maxi Kúpeľňové štúdio vyrieši len kúpeľku. Zväčša to robia ľudia, ktorí nie sú profesionálmi v tejto branži a preto by som nenechával dispozíciu na laikoch.
Odpovedať
Takze, toto je povodny stav bytu, Najradsej by som chodbicku k toalete dako vyuzil, je to zbytocne nevyuzity priestor. Skoda, ze jadro nieje pri mure, takto v strede je dost nevihodne. Skuste poradit ako by ste to dispozicne vyriesili.
Odpovedať
chces mat zachod spojeny ci oddeleny? lebo my ked sme prerabali vo vyskovom 2izb byt, tak moja podmienka bolo oddelene wc, co nam nedalo vela moznosti.. balkon mate len z kuchyne ak dobre chapem
Odpovedať
ahoj, my máme sice 3izbový byt, ale kuchyn s obyvakom sme mali dispozicne rovnaku. Nakonec sme to vyriesili nasledovne. (len miesto pračky a sušičky mame sprchac a miesto umyvadla na WC mame pračku 40cm) Obr. nize:
Odpovedať
@elizita ano chceli by sme oddelene wc od kupelne. vstup na balkon je iba z kuchyne. Rozmyslali sme nad umiestnenim wc do piestoru 2.05(oznacenie miestnosti na plane), chodbu 2.06 by sme zuzili a z priestorov 2.08 a 2.09 spravili kupelnu.
Odpovedať
bez nakresu sa tazko radi @swiftblade
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, nakreslil som ti aspon kupelnu pre lepsiu predstavivost (je to v mierke, takto to bude v realite) do jednoduchej vizualizacie. Rozvrhnute to mas myslim dobre, vsetko dolezite tam je. Mozno by som sa vyhral este s vymenenim pracky so skrinkou nech je skrinka pri umyvadle, predsa len su tam spinky ktore casto puzivas pred zrkadlom, nech ich mas po ruke. Aj do pracky by sa ti lepsie pradlo ukladalo na opacnej strane, nebude zavadzat umyvadlo so skrinkou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
mam rovnaký problém s dispo kupelňa, kuchyňa, wc ako ondrejnm, vedel by mi niekto poradiť alebo dať kontakt na niekoho, kto by mi urobil vizualizáciu ako to celé dispozične prehádzať a prerobiť? ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?