Čo v tomto čase vysadiť do hrantíkov na balkón?

Dobrý deň ... dúfam, že sa nájdu dobré duše a poradia, čo sa dá ešte v tomto čase vysadiť do hrantíkov na balkón orientovaný J - JZ. Chcela by som niečo zo semienka, čo by rýchlo narástlo - najlepšie letnička - niečo, čo by nám ešte tento rok ukázalo svoju tvár :-) a spríjemnilo nám tak chvíle na terase. Veľmi pekne ďakujem za vaše nápady - akékoľvek x-)
Odpovedať
a prečo chceš zo semienka. veď si kúp v záhradkárstve plantu. mávajú akcie a do jedného - dvoch hrantíkov ťa to nebude stáť veľa. a budeš to mať hneď zelené. pokým ti to vyrastie zo semienka a ešte v horúčavách, čo majú zasa byť.
Odpovedať
Profilova fotka
V tomto čase by sa dala rýchlo vypestovať sanvitália – letnička, ktorá dlho kvitne. Kvietky sa podobajú maličkým slnečniciam a vytvárajú krásne previsy. Skúste však radšej zrealizovať výpredajové akcie, muškáty sa určite dajú kúpiť alebo poproste známych o rôzne odrezky rastlín, ktoré rýchlo zakorenia. Z previslých a zaujímavých je to plekrantus. Do hrantov sa dajú dočasne vysadiť aj rôzne bylinky, ktoré využijete pri grilovaní a príjemne rozvoňajú okolie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?