Akú podlahu na terasu v bytovom dome?

Profilova fotka
Ahojte Viete mi poradit co je vhodne na terasu pripadne ak mate s jednotlivymi typmi materialov skusenosti. Ja som zavrhla moznost kachliciek a aj take tie drevene rosty a pod. Najradsej by som nejaku liatu podlahu, ktora vypada pekne, moze obsahovat kamen a musi sa prispôsobit tomu, ze z terasy vedie odtok. Teraz su tam betonove kusy, ktore su polozene na takych tercikoch a pomedzi to je napadane plno spiny a dvihat to kazdy rok a cistit sa mi teda nechce. Prikladam fotku.
Odpovedať
dala som si na terasu kamenny koberec a maximalna spokojnost. Na slnku sa krasne ligoce, chodenie po nom naboso je tiez prijemne, voda sa na nom nedrzi, nesmyka sa, ani ked je mokry... Zametam ho gumennou metlou (ma take hrubsi gumenny vlas), ziaden problem. Cenovo tiez prijatelne. Znami ho maju uz 7 rokov a stale vyzera rovnako... aj odtien si vies vybrat aky potrebujes. Susedia ho obdivuju :-))))
Odpovedať
a je vodopriepustny , tiez mam drenazne trubky na odvod vody, ziaden problem, terasa je okamzite sucha...
Odpovedať
Profilova fotka
Kamený koberec :-)
Odpovedať
Ahojte, ma niekto aj dobre referencie na realizacnu firmu, ktora robi kamenny koberec? BA a okolie najlepsie
Odpovedať
@mirka_rasto Ahoj, ja som si ten "koberec" kupila cez internet (kamen v sackoch + chemiu na zarobenie toho lepida), staci ti vediet, kolko m2 potrebujes. Polozila mi to stavebna firma, co mi robila rekonstrukciu, aj ked to nikdy predtym nerobili. Zvladne to aj amater, na internete je video s presnym postupom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@zuzka4444 ahoj, mozem sa spytat prosim na tie drenazne trubky na odvod vody? to ste si tiez samy navrhli, alebo to vedia poradit a rozmiestnit rovno firmy, co robia ten koberec? a aku mate skladbu vrstiev na terase?? myslim izolaciu a taketo veci, nevieme si s tym rady :-| dakujeme.
Odpovedať
@dasunka11 Ahoj, tie drenazne trubky nemaju nic spolocne s kobercom, to je na odvodnenie terasy, lebo to je byt a nie dom, tak terasa je obmurovana a stala by tam voda. Kedze z dvoch stran je byt a z dvoch mur, na betonovom podklade je izolacna vana a na to som natiahla este raz beton - velmi mierne vyspadovany smerom k tym drenaznym trubkam., lebo sa mi nechce pestovat travnik, hoci tam povodne bol. A na ten beton som dala ten kamenny koberec.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?