Akú kvalitnú farbu na vonkajšie zábradlie?

Vedel by mi niekto poradiť? Vonkajšie zábradlie na balkóne máme kované. Zhotoviteľ nám pri odovzdávaní ospevoval, akú kvalitnú farbu na neho dal, že dlho nebudeme musieť nič robiť. Po 2-3 rokoch už bola farba na mnohých miestach opadaná, je tam hrdza, z čiernej farby je šedá. :-( Chceli by sme to zábradlie namaľovať tentokrát na hnedo. Poradil by mi niekto kvalitnú farbu, ktorá by dlhšie vydržala?
Odpovedať
Nikto nemá skúsenosti s takýmito farbami?
Odpovedať
daniela15, ahoj, priamo skusenost sice nemam ale ked nam navrhovali interierove zabradlie tak nam dali aj taku verziu ze vyrobia zabradlie z kovu a daju nanho zapiect farbu (zabradlie sme xceli nerezove ale mali sme dovtedy prilis vysoke ponuky, kov co sa tvari ako nerez bola jedna z lacnejsich moznosti)... je to ako ked mas farebne zvody vody tak aby ti ladili so strechou... tam je tiez ta farba zapekana... skus najst nejakeho zamocnika a popytat sa este na takuto moznost... co viem tak produkt ostava stalofarebny (dufam ze mam spravnu info lebo aj odkvapove rury mame takto vyriesene ;-) )
Odpovedať
@daniela15, este mi napadlo ze ci mate moznost to zabradlie demotovat, ak by ste riesili to zapekanie... inak asi len kazdych par rokov pretriet... ]-(
Odpovedať
@dedian ďakujem, s demontovaním by bol teda veľký problém, ale skúsim sa niekde opýtať aj na takú možnosť obnovy zábradlia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?