Stolarstvo krakovany

5. máj 2013

Chcem sa podelit o moju negativnu skusenost . v januari/2013  sme si dali  zamerat nabytok/skrinky do chodby nemenovanej firme Stolarstvo z Krakovian. Mali  sme na firmu dobre referencie ..i ked patril do skupiny drahsich. Majitel firmy bol(aspon sa nam zdal) velmi slusny /  korektny.Po zamerani si vypytal zalohu s tym ze skrinky budu hotove do 4 tyzdnov. Po dvoch  dnoch sme mu volali ze by sme chceli  este nabytok i do dalsich miestnosti...po zamerani  si vypytal dalsiu zalohu 20percent  ;(  s tym ze to bude vsetko spolu hotove do 8 tyzdnov. Suhlasili  sme s dobou 8 tyzdnov a s tym ze zbytok sa doplati po montazi naytku....je maj  a este nabytok nemame hotovy/majitel  nam neberie telefon a ked nam obcas vezme,tak nam povie ze nema material na nabytok. Uz  sme chceli  naspät aj zalohu ale majitel  firmy odmieta... poradte co  stym. Dakujem

  • tyliak s ním máte spísanú zmluvu a je tam uvedený termín najneskoršieho dodania, mohli by ste trvať na zrušení objednávky a vrátení peňazí z dôvodu nedodržania podmienok. poraď sa na SOI . niektorí tu píšu, že im nepomohli, mne už dva krát ochotne poradili a zabralo to.
    držím palce.
    • strk
      AUTOR
      @tyli   Dakujem
      • arderikkariesime rovnaku situaciu, tiez so stolarom. po niekolkych mesiacoch nedodal tovar, peniaze nevratil, telefon nezdvihal. odstupili sme od zmluvy a peniaze vymahame exekutorom.vsetko sme riesili cez pravnicku.taha sa to asi od septembra/oktobra kedy sme podali odstupenie od zmluvy.
        • strk
          AUTOR
          V Krakovanoch je vraj len jedno stolarstvo . Nebudem vsak menovat nazov firmy. Kto bude chciet si to preveri. O mojom dalsom postupe Vas budem informovat.
          Dakujem
          • maria366V Krakovanoch boli dve stolarstva jedno sa presťahovalo do Vrboveho a druhe sídli v strede dediny. Robia kvalitny nabytok a dodržiavaju terminy.A ešte jedna zaujimavosť neberu dopredu zalohu.
            • strk
              AUTOR
              Zdravim Vas.Na zaciatok chcem povedat ,ze nemame nabytok a ani zalohu od stolarstva Krakovany.Upresnim ako to prebehlo.Boli sme dohodnuti na dany termin a hodinu s majitelom stolarstva s "panom" Pavlom H.,ale nemohli sme najst sidlo firmy ,tak sme si zavolali a stretli sme sa cca po 20 minutach cakania pri ich miestnom stadione v Krakovanoch. Po osobnom stretnuti sme sa dohodli na termin zamerania daneho nabytku....a zbytok uz poznate z predosleho bloku.... Cez jedneho znameho sme sa dostali k mlademu stolarovi z obce Vesele pri Piestanoch a povedal ze nabytok bude kvalitný/lacnejsí a do daneho terminu!!! (cca 14 dni) a zalohu ktoru sme dali stolarstvu v Krakovanoch nam odrata . Po desiatich dnoch nam volal ze nabytok je hotovi.Na druhy den sme mali nabytok i namontovany s maximalnou spokojnostou a podotykam ze zalohu si nejaky sposobom " vymohol" od pana Pavla H.zo stolarstva Krakovany .,ktoru nam odratal z ceny nabytku. Cena bola podstatne nizsia ako nam vykalkulovalo stolarstvo krakovany.Co by som podotkol ,ze vyrobeny nabytok je naozaj krasny,kvalitny material,vsetko presne vyrobene a daleko lepsia komunikacia !!! Odporucam mladeho pana z obce Vesele pri Piestanoch.
              • strk
                AUTOR
                Ak budete mať zaujem napíšem kontakt na mladého/velmi šikovného/perspektívneho stolára. Ďakujem že aj takýto poctiví ľudia sa ešte nájdu na zemi 😉
                • maria366Tak ta stolarska firma z majitelom Pavol H. sa prestahovala do Vrboveho preto ste ju nemohli v Krakovanoch najsť. Som velmi rada že sa vam to nakoniec dobre dopadlo!
                  • mravec32@strk  zdravím. Viete mi prosím prepslat kontakt na toho šikovneho stolara na kuchyne z Veselého .
                    Vdaka

                    Miro