Očarujúci trend: Kuchyne príjemné na dotyk

6. mar 2014

Všimli ste si niekedy aké je očarujúce, keď sú bežné veci okolo nás príjemné na dotyk? Keramický hrnček, pohárik  z prelamovaného skla, volant v aute, myš pri počítači? Pri nábytku zostávala príjemnosť dotyku až donedávna vyhradená klasike. Súčasné technológie už ale ponúkajú moderné materiály, ktoré menia napríklad povrch kuchyne doslova na sexy záležitosť.

V duchu tohto trendu pojal svoj nový rad aj najväčší český predajca kuchýň, spoločnosť Oresi kuchyne. Nové kuchyne Dolti majú povrchy v módnom plastickom reliéfnom vyhotovení. Rôzne vzory dubového, cédrového, borovicového alebo exotického dreva tak doslova vystupujú z kuchynských liniek a idú v ústrety nielen našim očiam, ale aj dlaniam a prstom. Bolo by hriechom si novú kuchyňu Dolti nepohladiť.

Ušetriť peniaze je tiež trend

Dnes je moderné vytvárať pekné a užitočné veci tak, aby boli aj lacné cenovo dostupné. Na tento trend mysleli aj v Oresi, keď dlhšie ako rok vyvíjali nové kuchyne Dolti, ktoré ponúkajú škálu atraktívnych dezénov, variabilný rad modulov, priestorových riešení a rozsiahle príslušenstvo pre vysoký užívateľský komfort. To všetko za bezkonkurenčne nízku cenu.  Aby v Oresi dosiahli takto výnimočný pomer medzi kvalitou, dizajnom a cenou, využili najmodernejšie projekčné, výrobné a logistické technológie a na to naviazali maximálnym znížením ceny všetkých komponentov, ktoré sa im podarilo dosiahnuť vďaka dlhodobým partnerským vzťahom s poprednými európskymi výrobcami. A navyše aj pre kuchyne Dolti platí, ako je v Oresi obvyklé, rozsiahly bonusový program vrátane predĺžených záruk zadarmo.  

Niečo pre milovníkov sviežosti, nápaditosti a odlišnosti

Zaujímavosťou, ktorú prinášajú kuchyne Dolti, je dizajnový princíp Colorama. Ten umožňuje obohatenie kuchynských zostáv o rôzne farebné prvky. Colorama je vlastne radosť z farieb uplatnená pri vytváraní kuchyne. Pre priblíženie si skúste predstaviť ten pocit, keď sa na jar objaví na lúke zopár prvých farebných kvetov. Odrazu nás poteší nový akord a okolitý svet získava celkom nové súvislosti. Rovnako prínosná môže byť pre novo zariaďovanú kuchyňu Dolti farebná kompozícia Colorama. Jednotlivé kuchyne Dolti je totiž možné vďaka špeciálnym modulom obohatiť o rôzne farebné korpusy. Vaše bývanie v okamihu získa úplne nový kontext. Farebnejší, hravejší, umeleckejší, dynamickejší, osobnejší, originálnejší.... Pre niekoho je Colorama možno až príliš odvážna hra s farebnými dôrazmi v kuchyni. Pre iného naopak vítanou príležitosťou ako presadiť v bývaní svoj vlastný štýl.

Tvoriť znamená kombinovať

Systém týchto kuchýň umožňuje nezávisle kombinovať dezény korpusov a dvierok podľa individuálneho vkusu.   Užívatelia kuchýň Dolti dostanú za najnižšiu možnú cenu výrobok vysokej kvality a úžitkovej hodnoty, s dvierkami hrúbky 18 a 19 mm a so skrinkami osadenými špičkovým kovaním popredných svetových výrobcov Blum, Hettich a Grass, nespochybniteľných špičiek v obore nábytkových mechaník.  Kuchyne Dolti sú pre všetky svoje kladné vlastnosti atraktívnou voľbou pre vytváranie mnohotvárnych interiérov. Od prvej kuchyne mladého nie príliš zabezpečeného páru, cez kuchyňu trendovo zameraných singlov, až po bohato štruktúrovanú rodinnú kuchyňu.

Nechajte si aj vy v Oresi zadarmo vytvoriť návrh novej kuchyne.

  • zapka21Mne sa velmi paci Samoa Latea 🙂
    • eva155V Oresi by urcite uz mali zmenit predky vyzaze kuchyn, ktore vidiet z predu pri prechadzani v OC v Prievidzi, ale vsimla som si to aj v TN. Stale len v popredi nepohnuta Samoa so zelenym vankusikom na rovnakom mieste cca dva roky nepohnuto, lepsi dizajn v popredi co zaujme a vtiahne zakaznika aj do vnutra.
      • pama2005mame oresi a sme velmi spokojny 🙂
        • Kuchyne Oresi
          PRO
          AUTOR
          @eva155  Milá Evo, děkuju za nápad, budeme o tom uvažovat a napíšu vám výsledek.
          • eva155@oresi_dusan  dakujem za odpoved budem rada
            • kakatkarinaaj my sme boli pred cca 3 rokmi pozerat u vas, no odradili nas strasne nekvalitne zmontovane kuchyne, krivo namontovane uchytky, ci dvierka, nedoliehajuce .... podla mna by tie v showroomoch mali byt dokonale ... a ked sme sa pani pytali na negativne hodnotenia, tak argumenotovala tym ze oresi si ich nedava mazat ako konkurencia ....
              • Kuchyne Oresi
                PRO
                AUTOR
                Milá Kakatkarino (palec nahoru za nick), já vím, před třemi lety jsme na Slovensku začínali. Nemohli byste se jít podívat dneska? Třeba do bratislavské prodejny v Digital Parku v Einsteinově ulici? Nebo k Maťovi do NItry? A když už mluvím o Maťovi, neviděla jsi jeho řešení kuchyně pro jjimmyho z Modré střechy? Je to ve fóru z naší sekce, které začíná Necháváte se při výběru kuchyně inspirovat... . Já myslím, že na Slovensku není mnoho návrhářů a prodejců kuchyní, kteří zadarmo dávají každému takový návrh. Ta tvoje nepříjemná zkušenost mě mrzí, ale dneska jsme už úplně jinde.