Krásny trend: Sklenený obklad v kuchyni

17. mar 2014

Atraktívna sklenená stena svojou estetikou prekonáva pôvaby zatiaľ najobľúbenejších kuchynských obkladačiek. Cenou sa ale sklo doteraz radilo do oblasti luxusu. Aktuálna ponuka Oresi túto skutočnosť mení. Desiatky tisíc vizuálních motívov a dokonca vlastné návrhy zákazníkov na perfektne prevedenom skle sú dostupné prakticky pre každého vďaka spolupráci najväčšieho predajcu kuchýň so značkou JAP.

Efekté sklo teraz pre každého

Oresi sa vždy snaží mať tu najvýhodnejšiu ponuku v danej kategórii. Preto reagovalo na stále sa zvyšujúci záujem o sklenené obloženie kuchyne spojením českou značkou JAP a spoločne pripravili špeciálnu ponuku za mimoriadne atraktívne ceny, ktoré sú znížené predovšetkým tým, že ide o produkciu sklenených panelov vo veľkých sériach. A pre ešte väčšie zľavnenie navrhli architekti Oresi modulový systém sklenených dosiek, ktoré odpovedajú najčastejším rozmerom predávaných kuchýň a tiež ich  designu a farebnosti. Zákazník teda nemusí dlho čakať na výrobu individuálného kusu a z modelov, ktoré sú stále na sklade si preto  výrazne lacnejšie obloží  potrebný priestor. Je to také chytré a úsporné riešenie, ktoré využíva perfektné technologické vlastnosti kalených sklenených plátov.

Nekonečný výber obrazov

Ešte väčšiu radosť spraví každému záujemcovi pohľad na nekonečné možnosti vizuálneho ztvárnenia sklenených obkladov dvojice Oresi / JAP. Spoločnosť JAP vyvinula technológiu tzv. grafoskla, teda skla, do kterého je zalaminovaná na špeciálnom syntetickom papieri akákoľvek grafika.  Môžete si vybrať z ponuky pripravovaného konfigurátora, alebo z archívu nazmluvnenej fotobanky, ktorej záber je doslova obrí. K dispozícii sú desiatky tisíc obrazov. Krajiny, ľudské tváre, príroda, alebo v súčastnosti mimoriadne populárne pohľady na jedlo, skrátka čokoľvek. A naviac si môžete priniesť vlastné fotografie alebo obrazy a pokiaľ budú v dostatočnom rozlišení, aby bolo možné ich v potrebnom formáte vytlačiť na syntetický papier, vyrobí vám JAP vaše grafosklo.

V Oresi na to máte

V Oresi predĺžili akciu „Kúpte teraz kuchyňu historicky najvýhodnejšie“, v rámci ktorej kupujete kuchyne za skutočne mimoriadne príťažlivé ceny a v doprovode mnohých ďalších výhod. Zrejme najatraktívnejšou súčasťou tejto ponuky je hra Oresi vracia peniaze, v ktorej vyhlasovateľ vráti na konci akčného obdobia od piatich do sto percent z ceny kuchyne stovke zákazníkom. V rámci tejto hry už Oresi vrátilo ľudom cez trinásť miliónov korún.

  • jajaconsklenený obklad ani zadarmo... nemienim byť otrokom svojej kuchyne.
    • kakatkarinaprepáčte, nedá mi ... ale ste dali na "frak" tomu nášmu slovenčinovi ...
      • Kuchyne Oresi
        PRO
        AUTOR
        Milá Kakatkarino, omlouvám se za překlepy. Bohužel, už teď nejdou opravit. A kromě těch překlepů máte ještě nějaké další výhrady ke slovenštině v článku? Na co si máme dát příště pozor? Budu moc rád, když mi napíšete.
        • bleeenádherné, už dlho sa mi páčia sklednené zásteny!
          • matuska111@oresi_dusan   dobrý deň, koľko vychádza cena za m2? ďakujem
            • kucierkam@jajacon  tak skleneny obklad je ovela lepsi na udrbu ako obklad so sparami....vlastna skusenost
              • awalancha3vy minimalisti a modernisti to mate lahke......ale co mam supnut z linku ja, co mam vsetko pravy kamen, stara tehla, priznane kliestiny, drevo....aby sa to dobre cistilo....keby som bola minimalista tak tam to sklo asi fakt supnem......ked lestim leskle plochy dvierok tak to sklo ma uz nezabije prebehnut....
                • jajacon@kucierkam  to máš pravdu, ale tú údržbu na skle musíš robiť neustále 🙂
                  • kucierkamani nie🙂 a aj keby tak mi to trva max 20sekund
                    • neyaasklenenu zastenu chcem, z tvrdeneho skla, ale bez rozhnych tych potlačí...tie potlače nie su nadčasove...čiste sklo je stale a bude krasne.
                      • marekkatka5Zaujímalo by ma koľko chcú za m2..to je najdôležitejšia otázka 🙂